Słyszeliście może jakieś opinie na temat prywatnego domu opieki Familia w Łodzi? Zastanawiam się, czy moja mama miałaby tam zapewnioną odpowiednią opiekę adekwatną do jej stanu zdrowia.
rura osłonowa dwudzielna
Opieka dla seniorów Familia
Które biuro nieruchomości wybrać? Gdzie znaleźć stolarza? Jaką firmę przeprowadzkową zatrudnić?
- Waryn1981
Re: Opieka dla seniorów Familia
Możesz być o to spokojny, bo w domu opieki Familia pracują doświadczone pielęgniarki i opiekunki, więc profesjonalna opieka medyczna to ich priorytet. Poza tym mieszkańcy są naprawdę dobrze traktowani, dba się o ich dietę i aktywność fizyczną.
- Jula
My myslelismy zeby zakupic do domu sprzet medyczny dla babci ,ktora opiekowalismy sie przez dlugi czas. Niestety nasz dom nie byl dostosowany do takich urzadzen . Zdecydowalismy wiec sie na Dom Seniora Pod Topolami w Piotrkowie Kujawskim https://podtopolami.eu Tam babcia otrzymala profesjonalna pomoc i co wazniejsze -calodobową. Czuje sie juz znacznie lepiej no a my jestesmy o nia spokojni.
Post autor: Żanetaa »
Lokalizacja jest ważna, żeby dom opieki był blisko, żebyśmy mogli odwiedzać tam bliską osób. Gdyby ktoś z Was szukał domu opieki akurat w Nowym Dworze Mazowieckim to polecam zapoznać się z ofertą "Domu Rodzinnego". Konkretnie jest to ZOL czyli zakład opiekuńczo-leczniczy z oddziałem paliatywnym.
Post autor: Mońka »
Jeśli ktoś z Was tak jak ja opiekuje się starszym rodzicem lub dziadkiem, to mogę podzielić się moim odkryciem - w DOZie w godzinach od ósmej do dwunastej seniorzy mają zniżkę 20% na leki, można sporo zaoszczędzić.
Post autor: bośka »
Promocja w DOZ nadal obowiązuje więc warto korzystać, 20% to bardzo dużo bo leki drogie.Mońka pisze: ↑18 paź 2020, 15:31 Jeśli ktoś z Was tak jak ja opiekuje się starszym rodzicem lub dziadkiem, to mogę podzielić się moim odkryciem - w DOZie w godzinach od ósmej do dwunastej seniorzy mają zniżkę 20% na leki, można sporo zaoszczędzić.
Post autor: paśka »
Dzięki za info, moja babcia wczoraj zrobiła zakupy w DOZie i dostała rabat, wyszło naprawdę fajnie bo w sumie zapłaciła 50 zł mniej.bośka pisze: ↑19 maja 2021, 21:04Promocja w DOZ nadal obowiązuje więc warto korzystać, 20% to bardzo dużo bo leki drogie.Mońka pisze: ↑18 paź 2020, 15:31 Jeśli ktoś z Was tak jak ja opiekuje się starszym rodzicem lub dziadkiem, to mogę podzielić się moim odkryciem - w DOZie w godzinach od ósmej do dwunastej seniorzy mają zniżkę 20% na leki, można sporo zaoszczędzić.
Post autor: lożka »
Czyli ta promocja w DOZie nadal trwa? Świetna informacja bo właśnie dziadkowi leki się kończą, to powiem, żeby szedł do DOZ.paśka pisze: ↑22 maja 2021, 21:44Dzięki za info, moja babcia wczoraj zrobiła zakupy w DOZie i dostała rabat, wyszło naprawdę fajnie bo w sumie zapłaciła 50 zł mniej.bośka pisze: ↑19 maja 2021, 21:04Promocja w DOZ nadal obowiązuje więc warto korzystać, 20% to bardzo dużo bo leki drogie.Mońka pisze: ↑18 paź 2020, 15:31 Jeśli ktoś z Was tak jak ja opiekuje się starszym rodzicem lub dziadkiem, to mogę podzielić się moim odkryciem - w DOZie w godzinach od ósmej do dwunastej seniorzy mają zniżkę 20% na leki, można sporo zaoszczędzić.
zez rozbieżny u dzieci ćwiczenia
Post autor: paśka »
mama dzisiaj robiła zakupy i mówiła że promocja w DOZ ciągle aktualna, dla niej to spora oszczędnośćlożka pisze: ↑26 maja 2021, 18:43Czyli ta promocja w DOZie nadal trwa? Świetna informacja bo właśnie dziadkowi leki się kończą, to powiem, żeby szedł do DOZ.paśka pisze: ↑22 maja 2021, 21:44Dzięki za info, moja babcia wczoraj zrobiła zakupy w DOZie i dostała rabat, wyszło naprawdę fajnie bo w sumie zapłaciła 50 zł mniej.bośka pisze: ↑19 maja 2021, 21:04
Promocja w DOZ nadal obowiązuje więc warto korzystać, 20% to bardzo dużo bo leki drogie.
- monry
Akurat ja tych domów seniora nie znam więc również nie bardzo mogę się na ich temat w ogóle wypowiedzieć. W moim przypadku także sam wybór takiego miejsca nie był prosty. Jednak z czasem podjąłem decyzję i moja babcia poszła do domu seniora https://domseniora24.pl/ który mieści się w Warszawie.